Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Standaard aflevering zonder extra bijkomende kosten

Autobedrijf Janssen is een erkend BOVAG-bedrijf. Daarom koopt u bij ons gemakkelijk en met zekerheid. Wij leveren alle auto’s altijd met een geldige APK keuring. En bij alle auto’s boven €4500 bieden wij u standaard 6 maanden BOVAG-garantie, dus zonder extra kosten.

Afleverpakket

Naast de standaard aflevering bent u in de mogelijkheid te kiezen voor een extra afleverpakket. Dit pakket zorgt voor nét dat beetje extra comfort en luxe. Het afleverpakket kost €395,- en hiervoor kunt u bovenop de standaard aflevering (incl. 6 maanden BOVAG-garantie) het volgende verwachten:

  • Nieuwe APK
  • Volle tank brandstof
  • Airco service
  • Onderhoudsbeurt
  • Inclusief eerlijke controle, dat betekend dat we uw auto nakijken en deze ook écht helemaal in orde afleveren, zijn er bijvoorbeeld 2 banden die wel door de keuring komen maar toch al vrij kaal aan het worden zijn? Wij vervangen ze nog even voor u.

Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee en alles kan geleverd worden. Wilt u graag een trekhaak op de auto die u gezien heeft? Dat kan! U gaat op wintersport dus wilt toch graag een extra set winterbanden bij uw nieuwe occasion, geen probleem, want dat regelen we graag voor u.

Wat een feest! U heeft de occasion van uw dromen gevonden, u goed laten adviseren en hij is gekocht. Nog even geduld want wij gaan in onze werkplaats nog net even een extra puntje op de i zetten.

We bellen u wanneer de auto klaar staat en u kunt niet wachten om de auto op te halen. De verzekering is geregeld en we gaan hem nu dan toch echt op uw naam zetten. En daar staat hij dan, glimmend en helemaal klaar op u te wachten! Gefeliciteerd! We wensen u veel veilige kilometers toe.

En mocht u vragen of opmerkingen hebben, we staan heel graag voor u klaar.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2019 – Autobedrijf J. Janssen B.V.

Stuur ons een bericht