Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

BOVAG garantie

Autobedrijf Janssen is een erkend BOVAG autobedrijf. Daarom bieden wij op al onze occasions vanaf €4500,- altijd 6 maanden BOVAG-garantie. Daarnaast is deze garantie op bestelwagens en lichte bedrijfswagens standaard 3 maanden BOVAG-garantie. Hiervoor betaald u geen extra kosten.

 

Wat is BOVAG garantie?

BOVAG garantie is zekerheid. Dit houdt in dat u garantie heeft op de hele auto inclusief de standaard opties, met uitzondering van slijtageonderdelen. De voorwaarden zijn vastgesteld door BOVAG en zijn daarbij afgestemd met de ANWB en de Consumentenbond. Heeft u onverhoopt toch klachten? U kunt altijd terecht bij brancheorganisatie BOVAG voor onafhankelijk advies.

Wij bieden de volgende BOVAG-garanties:

  • Op alle occasions boven €4500,- 6 maanden BOVAG garantie
  • Op lichte bedrijfswagens (<3500kg) boven €4500,- 3 maanden BOVAG garantie
  • Bij alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden en onderdelen 3 maanden BOVAG garantie

 

Waarom een BOVAG bedrijf?

Zoals BOVAG het zelf omschrijft, een BOVAG-bedrijf staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en uitstekende service. Zodat u als klant zorgeloos kunt genieten van uw mobiliteit. Wij zijn trots het keurmerk te mogen dragen. En staan altijd voor u klaar met eerlijk en betrouwbare service. Want deze service en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.
Als BOVAG-bedrijf moeten wij aan strenge eisen van de BOVAG blijven voldoen en wij continue in ontwikkeling. Er wordt regelmatig controle uitgevoerd door BOVAG, waardoor de eerder genoemde kenmerken blijven gegarandeerd.

PDF garantievoorwaarden
BOVAG garantie op alle occasions boven €4500 bij Autobedrijf Janssen in Rijsbergen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2019 – Autobedrijf J. Janssen B.V.

Stuur ons een bericht