Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Citroën en DS specialist

Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is dé Citroën specialist in de regio Breda, Zundert, Etten-Leur. Met uw Citroën moet u kunnen rijden als een God in Frankrijk. En dat maken wij graag voor u mogelijk! Onze gespecialiseerde monteurs hebben toegang tot alle informatie vanuit de Citroën fabrikant en in onze werkplaats wordt gewerkt op dealerniveau. Echter is ons uurtarief toch nét een beetje aantrekkelijker.

Of het nu gaat om een APK keuring, een onderhoudsbeurt, een storing in het motormanagementsysteem of schade, wij staan graag voor u klaar. Kwaliteit en service, dat is waar wij voor staan. Neem gerust contact met ons op om dit zelf te ervaren.

Tevens voeren we het onderhoud uit volgens fabrieksspecificaties en met de originele onderdelen, daardoor blijft de fabrieksgarantie van kracht.

Citroën of DS?

Autobedrijf Janssen is Citroën én DS specialist. In 2011 introduceerde Citroën de DS modellen (DS3, DS4, DS5). Technologie ten dienste van een uniek design. Deze DS modellen worden nu onder een aparte naam verkocht, DS Spirit.

Door onze jarenlange ervaring met Citroën zijn we goed bekend met de verschillende Citroën en DS modellen, neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Karakteristiek, dat is zoals je vele modellen van Citroën zou kunnen omschrijven. Bent u op zoek naar een Citroën? Wij kunnen alle modellen nieuw voor u leveren. Wanneer u op zoek bent naar een occasion, kijk dan eens bij onze actuele voorraad occasions. Staat er op dit moment niets voor u tussen? Wij gaan graag vrijblijvend voor u op zoek, neem hiervoor even contact met ons op.

Alle occasions

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2019 – Autobedrijf J. Janssen B.V.

Stuur ons een bericht