Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Pechhulp

Heeft u pech onderweg? Start uw auto niet? Het zit in een klein hoekje en komt vaak ongelegen. U wilt uiteraard direct geholpen worden. Wij bieden pechhulp service op locatie om u weer op weg te helpen!

Autobedrijf Janssen gaat werken als partnerbedrijf van de ANWB. Dat betekent dat de monteurs van Janssen dagelijks op de bekende gele wegenwachtauto rijden, om mensen met pech onderweg te helpen.

Autobedrijf Janssen werkt als partnerbedrijf van de ANWB wegenwacht en helpt daarmee meer dan 1.000 wegenwacht klanten weer op weg. Daarnaast helpen we ook de eigen klanten met veel plezier weer op weg. Dat betekent dat de monteurs van Autobedrijf Janssen dagelijks op de bekende gele wegenwachtauto rijden, om u snel weer op weg te helpen.

We verlenen hulp en bijstand bij pechgevallen. We komen van alles tegen onderweg. Dat vraagt flexibiliteit en de juiste technische kennis en inzicht, hier zijn onze monteurs speciaal op getraind.
Lukt het niet om het probleem op locatie op te lossen? Dan kunnen wij uw auto met de oprijwagen vervoeren om daarna alsnog in de werkplaats het probleem op te kunnen lossen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2018 – VWE Website

Stuur ons een bericht