Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Pechhulp

Heeft u pech onderweg? Start uw auto niet? Het zit in een klein hoekje en komt vaak ongelegen. U wilt uiteraard direct geholpen worden. Wij bieden voor onze klanten pechhulp service op locatie om u weer op weg te helpen! Lukt het niet om het probleem op locatie op te lossen? Dan kunnen wij uw auto met de oprijwagen vervoeren om daarna alsnog in de werkplaats het probleem op te kunnen lossen.

Bent u lid van de wegenwacht?

Autobedrijf J. Janssen is ook een erkend ANWB Partnerbedrijf. Als partnerbedrijf voeren wij pechhulpverleningen uit conform de standaard van de Wegenwacht. Hiermee behoren wij tot een select aantal autobedrijven dat voor de Wegenwacht actief is. Meer informatie over de ANWB Wegenwacht of een pechmelding doen? Bel de ANWB alarmcentrale: 088-2692888 of bezoek de website: https://www.anwb.nl/wegenwacht

Autobedrijf Janssen werkt als partnerbedrijf van de ANWB wegenwacht en helpt daarmee meer dan 1.000 wegenwacht klanten weer op weg. Daarnaast helpen we ook de eigen klanten met veel plezier weer op weg. Dat betekent dat de monteurs van Autobedrijf Janssen dagelijks op de bekende gele wegenwachtauto rijden, om u snel weer op weg te helpen.

We verlenen hulp en bijstand bij pechgevallen. We komen van alles tegen onderweg. Dat vraagt flexibiliteit en de juiste technische kennis en inzicht, hier zijn onze monteurs speciaal op getraind.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2019 – Autobedrijf J. Janssen B.V.

Stuur ons een bericht