Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Dodge RAM specialist

Bent u op zoek naar een professionele en vakkundige garage voor uw Dodge? Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is een betrouwbaar adres voor uw Dodge in omgeving Breda, Zundert en Etten-Leur.

Een vertrouwde garage vinden voor uw pickup is lastig. Iedereen wil dat zijn auto in goede handen is en tenslotte hebben we het hier niet over zomaar een auto.  Ons team van ervaren Dodge gespecialiseerde monteurs en beschikken over de passie, de juiste kennis, apparatuur en originele onderdelen, zodat we op dealerniveau kunnen werken. U kunt in onze werkplaats terecht voor alle onderhoud, reparaties en storingen aan uw Dodge. Tevens hebben wij scherpe uurtarieven voor het onderhoud van uw Dodge RAM en altijd gratis vervangend vervoer.

Bent u op zoek naar een ruige Dodge RAM? Wellicht hebben we iets leuks voor u op voorraad! Zo niet, dan gaan we graag voor u op zoek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Liever wegrijden in een blinkende nieuwe Dodge? Dat kan! Als Dodge specialist kunnen wij elk model aan u leveren. Uiteraard kunt u bij aanschaf van een nieuwe auto of occasion uw oude auto bij ons inruilen.

Neem contact op

De ultieme ‘American dream’, dat is de Dodge RAM. Een pick-up die 5,5 ton kan trekken, met het in Nederland toegestane trekgewicht van 3,5 ton. Een pick-up die voorzien is van een 5,7 liter grote Hemi-V8. Een benzine slurper, maar toch voordelig door het ingebouwde LGP-systeem.

Bent u op zoek naar een alleskunner? Dan is een Dodge RAM misschien wel wat voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een zoekopdracht.

Vragen over onderhoud of reparaties aan de Dodge RAM? Wij staan graag voor u klaar.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2019 – Autobedrijf J. Janssen B.V.

Stuur ons een bericht