logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Verkoop > garantie-afleverpakketten

BOVAG garantie

Autobedrijf Janssen is een erkend BOVAG autobedrijf. Daarom bieden wij op al onze occasions vanaf €4500,- altijd 6 maanden BOVAG-garantie. Daarnaast bieden we u op bestelwagens en lichte bedrijfswagens standaard 3 maanden BOVAG-garantie. Hiervoor betaald u geen extra kosten.

Wat is BOVAG garantie? BOVAG garantie is zekerheid. Dit houdt in dat u garantie heeft op de hele auto inclusief de standaard opties, met uitzondering van slijtageonderdelen. De voorwaarden zijn vastgesteld door BOVAG en zijn daarbij afgestemd met de ANWB en de Consumentenbond. Heeft u onverhoopt toch klachten? U kunt altijd terecht bij brancheorganisatie BOVAG voor onafhankelijk advies.

man
 

Wij bieden de volgende BOVAG-garanties:

· Op alle occasions boven €4500,- 6 maanden BOVAG garantie
· Op lichte bedrijfswagens (Kleiner dan 3500kg) boven €4500,- 3 maanden BOVAG garantie
· Bij alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden en onderdelen 3 maanden BOVAG garantie

Waarom een BOVAG bedrijf? Zoals BOVAG het zelf omschrijft, een BOVAG-bedrijf staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en uitstekende service. Zodat u als klant zorgeloos kunt genieten van uw mobiliteit. Wij zijn trots het keurmerk te mogen dragen. En staan altijd voor u klaar met eerlijk en betrouwbare service. Want deze service en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Als BOVAG-bedrijf moeten wij aan strenge eisen van de BOVAG blijven voldoen en wij continue in ontwikkeling. Er wordt regelmatig controle uitgevoerd door BOVAG, waardoor de eerder genoemde kenmerken blijven gegarandeerd.

Optioneel afleverpakket

Naast de standaard BOVAG-garantie boven €4500,- bieden we een optioneel afleverpakket bij verkoop van onze occasions. Hiermee gaat u volledig zorgeloos op weg met uw nieuwe auto. We voeren de onderhoudsbeurt uit volgens fabrieksspecificaties en vervangen alles wat nodig is om helemaal veilig op weg te gaan.

Dit afleverpakket kost €395,- en houdt in:

· Nieuwe APK
· Onderhoudsbeurt
· Airco service
· Volle tank brandstof

Vragen of interesse?

Andere diensten van ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Morgen Internet - Zorgeloos website