Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Uw Hyundai specialist

Bij Autobedrijf Janssen is uw Hyundai in goede handen.

Wij zijn dé Hyundai specialist in Rijsbergen en omgeving Etten-Leur, Zundert en Breda. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van Hyundai. Daarnaast is Autobedrijf Janssen officieel Hyundai dealer geweest en die liefde gaat nooit helemaal over. In onze werkplaats werken we op dealerniveau. Mede omdat we beschikken over de technische informatie welke door Hyundai beschikbaar wordt gesteld. Daarnaast beschikken we over een moderne inrichting in de werkplaats waar we beschikken over de nieuwste technieken. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of bijvoorbeeld storingsdiagnoses, we kunnen alle werkzaamheden uitvoeren voor uw Hyundai. Dat betekent dus dezelfde kwaliteit als bij de dealer voor een aantrekkelijke prijs.

Wanneer u uw Hyundai naar onze garage brengt, voeren we het onderhoud uit volgens fabrieksspecificaties en met de originele onderdelen. Hierdoor blijft bijvoorbeeld de fabrieksgarantie van kracht.

Bij Autobedrijf Janssen bent u geen nummer, maar een naam. Persoonlijk contact met onze klant vinden we heel belangrijk. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen zodat u zelf kunt zien wat we voor u kunnen betekenen.

Verkoop en onderhoud

Hyundai is een merk wat de klant aanvoelt, want wat vind u belangrijk? Een complete uitrusting en een betaalbare kwaliteit. Hyundai behoort daardoor al vele jaren bij de top in Nederland.

Zoekt u een nieuwe of gebruikte Hyundai? We hebben een aantal leuke occasions op voorraad staan, maar we kunnen uiteraard ook een compleet nieuwe auto leveren. Zit de Hyundai van uw wensen er niet bij? Wij kunnen ook met uw zoekopdracht aan de slag, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dus of u nu een nieuwe auto zoekt of een kwalitatieve werkplaats zoekt? Wij bieden u het complete pakket. Wij zorgen er graag voor dat het rijden in uw Hyundai betaalbaar en plezierig blijft!

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2019 – Autobedrijf J. Janssen B.V.

Stuur ons een bericht