Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Opel specialist

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor uw Opel dealer? Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is een betrouwbaar adres voor uw Opel in omgeving Breda, Zundert en Etten-Leur.

Wij bieden zekerheid en veiligheid voor Opel rijders in de regio. U kunt in onze werkplaats terecht voor alle onderhoud, reparaties en storingen aan uw Opel. Omdat monteurs de juiste kennis hebben en toegang hebben tot alle technische informatie vanuit de fabrikant, kunnen we op dealerniveau werken. In onze moderne werkplaats wordt op dealerniveau gewerkt, enkel het uurtarief ligt wat lager, daarmee zijn we meer dan een perfect alternatief voor uw Opel dealer.

Wanneer u uw Opel aan ons toevertrouwt, voeren we het onderhoud uit volgens fabrieksspecificaties en met de originele onderdelen. Daardoor blijft de fabrieksgarantie van kracht.

Verkoop en werkplaats

Bent u op zoek naar een nieuwe Opel? Wellicht staat er in onze voorraad een leuke Opel voor u bij! Zo niet, dan gaan we graag voor u op zoek. Vul hier vrijblijvend het zoekopdracht formulier in of neem gerust even contact met ons op. https://www.autobedrijfjanssen.com/zoekopdracht/

Liever wegrijden in een blinkende nieuwe Opel? Dat kan! Als Opel specialist kunnen wij elk model aan u leveren. Uiteraard kunt u bij aanschaf van een nieuwe auto of occasion uw oude auto bij ons inruilen.

Opel staat voor degelijke Duitse kwaliteit. Die kwaliteit voeren wij elke dag opnieuw door in ons bedrijf. Kom eens langs of neem contact op om dit zelf te kunnen ervaren!

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2019 – Autobedrijf J. Janssen B.V.

Stuur ons een bericht