Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Over ons

Autobedrijf J. Janssen in Rijsbergen bestaat al ruim 45 jaar. In 1971 is Jos Janssen gestart in een garagebox in de Hogestraat. Nadat dit al snel te klein beek zijn we verhuisd naar een groter pand in de Van Oosterhoutstraat. Hier werden de verkoop en reparatie werkzaamheden verder uitgebouwd.

Na enige tijd is Jos ook APK keuringen gaan uitvoeren en werd Autobedrijf J. Janssen ook aangesloten bij de branchevereniging BOVAG.

In 1999 zijn wij begonnen met het bouwen van een nieuw bedrijfspand op industrieterrein De Waterman in Rijsbergen, waar we nog steeds gevestigd zijn.

Deze ruimte gaf ons de mogelijkheid om het bedrijf te kunnen blijven ontwikkelen, passend bij onze klanten en bij Rijsbergen.

Maikel Janssen stond als kleine jongen al tussen de auto’s bij zijn vader. En nu staat hij dan zelf aan het roer van Autobedrijf Janssen. Autobedrijf Janssen is door de jaren heen ontwikkeld tot een modern en duurzaam, onafhankelijk autobedrijf.

Met een nette showroom met ruime voorraad occasions, verhuur van personenauto’s en bussen. En een moderne, goed uitgeruste werkplaats waarin we op dealerniveau kunnen werken.

“Ouderwetse service, in een modern jasje.” Maikel staat met zijn team van enthousiaste medewerkers elke dag klaar voor de beste service en kwaliteit. “Ik vind het belangrijk de ontwikkelingen te volgen en hierbij voorop te lopen, bijvoorbeeld in de werkplaats, als onafhankelijk autobedrijf beschikken we over alle benodigde middelen om op dealerniveau te kunnen werken.”

Autobedrijf J. Janssen B.V. is hét alternatief voor de merkdealer. Wij nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2019 – Autobedrijf J. Janssen B.V.

Stuur ons een bericht