loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

BMW en Mini specialist

Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is gespecialiseerd in BMW en MINI. Wij beschikken over originele BMW apparatuur en data. Dit samen met onze goed opgeleide monteurs, zorgt ervoor dat uw BMW of MINI bij ons in goede handen is. Onze moderne werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur en technieken. Specifiek voor BMW en MINI  hebben wij ISTA apparatuur en software, inclusief de beveiligde verbinding met de BMW servers in Duitsland, dit is origineel BMW. Deze wordt gebruikt voor diagnose en reparaties.

We hebben 2 monteurs welke gespecialiseerd zijn in BMW en MINI, zij zijn hoog opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om ook de nieuwe ontwikkelingen van BMW te volgen. Zo werken we ook aan alle hybride en elektrische BMW modellen.

Content Image 144

Wanneer er een storing in de auto aanwezig is, dan is dat niet zomaar op te lossen met het uitlezen van de computer  en het vervangen van het onderdeel. Een storingsmelding kan namelijk veel verschillende oorzaken hebben. Bij het stellen van een goede diagnose gebruiken we originele apparatuur en data. Hierbij wordt een stappenplan gevolgd om oorzaken uit te sluiten en zo gericht naar een oplossing te werken. In de huidige tijd is het vervangen van een onderdeel niet de (complete) oplossing. Steeds vaker zijn problemen op te lossen met software of moet het nieuwe onderdeel geprogrammeerd worden in de auto.

Naast onderhoud, reparaties en software updates kunnen wij ook alle BMW en MINI  sleutels leveren en programmeren. Deze originele BMW of MINI sleutel worden niet gekopieerd maar als identieke sleutel ingeleerd zodat de auto alle sleutels herkent. Iedere sleutel moet namelijk zijn eigen identiteit behouden zodat de instellingen die hier aan vastzitten ook door de auto herkend worden.

Bij het onderhoud van uw BMW of MINI volgen we altijd de fabrieksspecificaties welke zijn voorschreven door de fabrikant. Zo krijgt de auto altijd het juiste onderhoud, wordt de juiste olie gebruikt en blijft de fabrieksgarantie van kracht. Het uitgevoerde onderhoud wordt ook door ons in het digitaal service register geregistreerd. Wanneer uw auto hiervoor geschikt is kunnen we het onderhoud ook programmeren in de auto, zo kunt u in het multimediasysteem of via uw sleutel altijd de onderhoudshistorie inzien.

De voordelen van Autobedrijf Janssen:

- Dealer kwaliteit voor een betaalbare prijs
-  Behoud van fabrieksgarantie
- 24 maanden garantie op reparaties
-  Gratis vergelijkbaar vervangend vervoer
- Originele BMW apparatuur en software
- Hoogopgeleidde  autotechnici
- Specialist in hybride en elektrische  voertuigen
- Service van uw vertrouwde garagebedrijf


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw BMW of MINI? Neem gerust contact op of kom eens langs en vraag naar Maikel Janssen, wij vertellen u graag meer!

Morgen Internet - Zorgeloos website