loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Pechhulp

Heeft u pech onderweg? Start uw auto niet? Het zit in een klein hoekje en komt vaak ongelegen. U wilt uiteraard direct geholpen worden. Wij bieden voor onze vaste klanten die met hun auto bij ons in onderhoud zijn pechhulp service op locatie om u weer op weg te helpen!

We hanteren uurtarieven voor de pechhulp, afhankelijk van de locatie en duur van de pechhulp. Bel ons gerust voor een prijsindicatie.

Transportservice is ook mogelijk indien de auto rijd- of rolbaar is. Tarieven in overleg.

Pechhulp in Rijsbergen
 

CarProf Pechhulp mobiliteitsservice

Met pech langs de weg, daar moet u natuurlijk niet aan denken. Wij bieden ook een pechhulp abonnement zodat u zich in dat geval gelukkig geen zorgen hoeft te maken. Met de CarProf Pechhulp bent u namelijk bij problemen in heel Europa snel geholpen. En dat voor maar €34,95 per jaar! Deze mobiliteitsservice geldt in heel Europa, dus ook in Nederland én in uw eigen woonplaats.
 

Hoe is dat mogelijk?

Naast de samenwerking met Autoassistentie-team (AA-team), voldoen wij en andere CarProf vestigingen aan strenge eisen op het gebied van reparatie en onderhoud. Een auto die in onderhoud is bij CarProf zal daarom ook niet snel met pech komen te staan. Die extra zekerheid maakt het mogelijk om de pechhulp voor een aanzienlijk lagere prijs aan te bieden.

Carprof pechhulp
 

Iedere auto is welkom

Het aantrekkelijke jaarbedrag van €34,95 geldt voor alle personenauto’s met een Nederlands kenteken (tot 3500 kg) en is niet afhankelijk van de leeftijd of kilometers. Het is heel simpel: is uw auto bij ons of een andere CarProf vestiging in regulier onderhoud is, dan kunt u gebruik maken van de CarProf Pechhulp. Daarnaast kunt u ook heel makkelijk een aanhanger of caravan meeverzekeren, dit kan voor €10,- per jaar bovenop de €34,95 voor uw auto.


De CarProf Pechhulp voordelen

- Betrouwbaar en betaalbaar
- Door heel Nederland en Europa (inclusief woonplaatsdekking)
- Dag en nacht bereikbaar en assistentie
- Directe kleine hulpverlening of vervoer naar dichtstbijzijnde garage
- Vervangend vervoer
In Nederland maximaal 1 of 2 dagen en in het buitenland maximaal 4 dagen op basis van categorie B
- Kosteloos transport
Bij grote reparaties of inruil wordt gezorgd voor kosteloos vervoer naar ons bedrijf
- Hotelovernachting indien noodzakelijk
Kan uw auto bij pech in het buitenland niet op dezelfde dag gerepareerd worden? CarProf zorgt voor een geschikt onderkomen voor de nacht
- Ook bij pech door eigen vergissing
Bijvoorbeeld bij verkeerde brandstof of een lege accu


Wat te doen als u pech heeft?

Komt u onverhoopt stil te staan met pech dan kunt u bellen naar het centraal alarmnummer: +31(0)88-1121430. Deze assistentie is dag en nacht bereikbaar en zorgt dat er zo snel mogelijk iemand naar u toe komt om u te helpen. Interesse? Kom gerust langs of neem contact met ons op, wij kunnen de mobiliteitsservice direct voor u afsluiten.

Pechhulp op locatie
 
Article Image 3
 


Werkplaatsafspraak plannen?

Andere werkplaatsservices van ons

Autobedrijf Janssen heeft een geavanceerde werkplaats welke beschikt over de nieuwste technieken. Onze monteurs kunnen o.a. alle overige werkzaamheden voor u uitvoeren.

Morgen Internet - Zorgeloos website