loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats > diagnose-storing

Diagnose & storing

Autobedrijf Janssen is een erkend autodiagnose-specialist. Gespecialiseerd in storingsdiagnose en reparatie van alle automerken. 

Een moderne auto bestaat voor een groot deel aan elektronica. Dit maakt auto’s slimmer en bied veel mogelijkheden. Maar daarnaast maakt het de auto ook complexer en kan het vervelende storingen met zich meebrengen.

Om storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze computer leest de storing uit het geheugen van uw auto. Daarna is het de beurt aan onze diagnosespecialist om deze storing op te zoeken en te verhelpen.

Een aantal van onze monteurs zijn opgeleid tot diagnose specialist, zij beschikken over de juiste actuele kennis. Daarnaast werken we met de nieuwste en originele apparatuur en hebben we toegang tot alle technische informatie van de verschillende automerken. We werken daarom helemaal op dealerniveau.

Neem vrijblijvend contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

man


Werkplaatsafspraak plannen?

Andere werkplaatsservices van ons

Autobedrijf Janssen heeft een geavanceerde werkplaats welke beschikt over de nieuwste technieken. Onze monteurs kunnen o.a. alle overige werkzaamheden voor u uitvoeren.

Morgen Internet - Zorgeloos website