logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onderhoud

Het onderhouden van uw auto is belangrijk voor uw veiligheid. Daarnaast kunt u met goed en tijdig onderhoud onnodige reparaties voorkomen. Autobedrijf Janssen is een onafhankelijk autobedrijf, wij bieden onderhoud voor alle merken en modellen. En bieden daarbij minimaal dezelfde kwaliteit als bij de dealer. Wij kennen onze klant en zijn of haar auto.

Standaard bestond het onderhoud van een auto vaak uit een grote of kleine beurt. Tegenwoordig gaat dat nét iets anders. Er wordt gekeken wat er op basis van de kilometerstand en leeftijd van de auto volgens de specificaties van de fabrikant nodig is.

man
 
Article Image 1
 


Eerlijk onderhoud

Wij adviseren u om in elk geval één keer per jaar, afhankelijk van het aantal kilometers wat u rijd, uw auto te brengen voor onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken we naar de fabrieksspecificaties en doen we wat we met u hebben afgesproken. Daarnaast kunnen we u ook adviseren over ‘wat eraan zit te komen’.

Bij onvoorziene of hoge kosten, zullen wij altijd even contact met u opnemen.

U bent van harte welkom. Kom eens langs om onze werkplaats te bekijken en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

CONTACT

Ettenseweg 81
4891XT Rijsbergen

076-5962323
info@autobedrijfjanssen.com

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 – 17:30 uur
Woensdag: 08:00 – 17:30 uur
Donderdag: 08:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 13:00 uur
   
 
 

Werkplaatsafspraak plannen?

Andere werkplaatsservices van ons

Autobedrijf Janssen heeft een geavanceerde werkplaats welke beschikt over de nieuwste technieken. Onze monteurs kunnen o.a. alle overige werkzaamheden voor u uitvoeren.

Morgen Internet - Zorgeloos website