logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats > dsg-automaat-problemen

DSG automaat problemen

De DSG automaat is een mooie uitvinding, het zijn de beste en snelste automaten op dit moment. DSG staat voor Direct-Shift Gearbox. Dit is een automatische versnellingsbak met een dubbele koppeling. De VAG DSG vindt u in verschillende modellen van Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. 

Deze mooie techniek zorgt ervoor dat met deze bak erg snel geschakeld kan worden en wordt steeds vaker toegepast in deze auto’s, maar de DSG koppeling brengt helaas ook regelmatig problemen met zich mee. DSG automaat problemen komen voor bij zowel de DSG 7-traps automaat met drogeplaatkoppelingen als de DSG 6-traps natteplaatkoppelingen.

Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is de DSG-specialist in de regio Zundert, Breda en Etten-Leur. Wij beschikken over de originele diagnose apparatuur en software (ODIS) van VAG, onze DSG-specialist is hierdoor in staat om snelle en correcte diagnose te stellen. Daarna kunnen we uw versnellingsbak of mechatronica repareren of vervangen, maar bijvoorbeeld ook optimaliseren middels de software.

article_images_0_15844355521335424064
 
Article Image 1
 


Werkplaatsafspraak plannen?

Andere werkplaatsservices van ons

Autobedrijf Janssen heeft een geavanceerde werkplaats welke beschikt over de nieuwste technieken. Onze monteurs kunnen o.a. alle overige werkzaamheden voor u uitvoeren.

Morgen Internet - Zorgeloos website