logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Over Autobedrijf Janssen

Autobedrijf J. Janssen in Rijsbergen bestaat al ruim 45 jaar. In 1971 is Jos Janssen gestart in een garagebox in de Hogestraat. Nadat dit al snel te klein bleek zijn we verhuisd naar een groter pand in de Van Oosterhoutstraat. Hier werden de verkoop en reparatie werkzaamheden verder uitgebouwd.

Na enige tijd is Jos ook APK keuringen gaan uitvoeren en werd Autobedrijf J. Janssen ook aangesloten bij de branchevereniging BOVAG.

In 1999 zijn wij begonnen met het bouwen van een nieuw bedrijfspand op industrieterrein De Waterman in Rijsbergen, waar we nog steeds gevestigd zijn.

Deze ruimte gaf ons de mogelijkheid om het bedrijf te kunnen blijven ontwikkelen, passend bij onze klanten en bij Rijsbergen.

group
overons_img

SINDS
1971

In 1971 is Jos Janssen zijn garagebedrijf gestart in een garagebox in de Hogestraat. Deze garagebox bleek al snel te klein, de straat stond vol met zijn auto’s. Jos is toen een groter pand gaan huren, een schuur in de Van Oosterhoutstraat.
 

Na enige tijd is Jos ook APK keuringen gaan uitvoeren en werd Autobedrijf J. Janssen ook aangesloten bij de branchevereniging BOVAG.
 

overons_img

SINDS
1993

In het hart van Rijsbergen, de Van Oosterhoutstraat is Jos begonnen in een oude schuur. Later heeft hij het huis en deze schuur zelf gekocht en de schuur vernieuwd en een showroom bij gebouwd. De opening van de nieuwe showroom was in 1993. Een kleine twintigtal occasions stonden hier te pronken, de prijskaartjes variëren van zes- tot veertigduizend gulden. In de Van Oosterhoutstraat was het af en toe wat manoeuvreren om de garage te kunnen bereiken, maar Jos kende zijn klanten en een bezoekje was zeker de moeite waard.

 

Klik hier voor krantenartikel 1993

overons_img

SINDS
2000

In 1999 heeft Jos een droom kunnen verwezenlijken, toen is er gestart met het bouwen van een nieuw bedrijfspand op industrieterrein De Waterman in Rijsbergen. In april 2000 wordt het bedrijf geopend en hier zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd.

Deze ruimte gaf de mogelijkheid om het bedrijf te kunnen blijven ontwikkelen, passend bij onze klanten en bij Rijsbergen.

 

Klik hier voor krant opening Ettenseweg 2000

overons_img

SINDS
2007

Helaas is Jos in 2007 veel te vroeg overleden. Maikel Janssen is naar eigen zeggen “geboren tussen de auto’s”. Op 18-jarige leeftijd was er voor hem dan ook geen twijfel mogelijk; hij zou, samen met moeder Corry, het bedrijf van Jos voortzetten. Op dat moment had Maikel een opleiding tot automonteur achter de rug en was hij bezig met de opleiding voor bedrijfsleider MKB. Er brak een drukke tijd aan van werken én leren. Autobedrijf Janssen is in deze jaren gegroeid en verder ontwikkeld tot een duurzaam, onafhankelijk autobedrijf.

 

Klik hier voor BKZ nieuwsbrief 2010

overons_img

SINDS
2018

In 2018 zijn de volgende grote stappen gemaakt en heeft Maikel het bedrijf volledig overgenomen. Er staat een mooi autobedrijf met een nette showroom met ruime voorraad occasions, verhuur van auto’s en bussen. En een moderne, goed uitgeruste werkplaats waarin op dealerniveau wordt gewerkt.
 

We zijn inmiddels Erkend Duurzaam gecertificeerd en na wat aanpassingen en een verbouwing is hij samen met zijn team weer helemaal klaar voor de toekomst.

 

Klik hier voor Dichterbij Magazine 2018

Onze Collega’s

member1

Edwin

Verkoop

“Kom langs en ik laat u met veel plezier de mooiste auto’s zien, mét een eerlijk advies.” “De koffie staat klaar!”

member2

Gijs

Eerste monteur, APK keurmeester en diagnose specialist

“Uw auto start niet? Ik help u graag weer op weg!”

Gallery_images003

Maikel

Directeur

“Wij bieden service in de breedste zin van het woord. Het is belangrijk te blijven investeren in de kwaliteit van ons bedrijf en onze medewerkers.” “Autobedrijf Janssen is een dorps garage met de kennis en uitrusting zoals bij de dealer”

Gallery_images003

Davey

Eerste monteur, APK keurmeester en diagnose specialist

“Een storing in het motormanagementsysteem? Ik vind het een uitdaging deze storing op te zoeken en op te lossen.”

Gallery_images004

Peter

Eerste monteur, APK keurmeester en diagnose specialist

“Jarenlange ervaring en ontwikkeling bij Autobedrijf Janssen. Ik keur uw auto nog steeds met veel plezier.”

Gallery_images005

John

Chef werkplaats, receptionist

“Ik sta graag voor u klaar. Met eerlijke adviezen én een lach!”