loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

BMW specialist

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor uw BMW dealer? Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is BMW specialist in de regio Breda, Etten-Leur en Zundert. Wij beschikken over exact dezelfde BMW apparatuur en data als de dealer. We gebruiken enkel originele of A-merk onderdelen en dat samen met onze goed opgeleide monteurs, zorgt ervoor dat uw BMW bij ons in goede handen is.


BMW uitrusting

Onze moderne werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur en technieken. Specifiek voor BMW hebben wij ISTA apparatuur en software, dit is origineel BMW. Dit wordt gebruikt voor diagnose en reparatiewerkzaamheden. Tijdens een reparatie is de oplossing niet altijd het vervangen van een onderdeel, steeds vaker zijn problemen op te lossen met software. Tevens kunnen we hiermee o.a. software updates uitvoeren en sleutels programmeren. Daarnaast zijn onze monteurs hoog opgeleid en worden zij regelmatig bijgeschoold om ook de nieuwe ontwikkelingen van BMW te volgen. Zo werken we ook aan alle hybride en elektrische BMW modellen.


Onderhoud volgens het boekje

Bij het onderhoud van uw BMW volgen we altijd de fabrieksspecificaties voorgeschreven door BMW. Zo krijgt de auto altijd het juiste onderhoud, wordt de juiste olie gebruikt en blijft ook de fabrieksgarantie van kracht. Het uitgevoerde onderhoud wordt uiteraard ook door ons in het digitaal service register geregistreerd. En indien mogelijk in de auto wordt dit ook in de auto geprogrammeerd. Zo kunt u in het multimediasysteem of via uw sleutel altijd de onderhoudshistorie inzien.


Alle werkzaamheden

Wij bieden zekerheid, veiligheid en goed onderhoud voor uw BMW. U kunt bij ons in de werkplaats terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw BMW. Van APK en onderhoud, tot aan diagnose werk en specialistische klussen zoals bijvoorbeeld timingsproblemen met distributiekettingen, diverse Vanos problemen en problemen aan verstuivers en injectoren. Daarnaast zijn wij DigiCar dealer en verzorgen we ook chiptuning, waardoor we op een veilige en verantwoorde manier iedere BMW kunnen tunen. Heeft u een probleem of wilt u graag meer informatie? Kom eens langs of neem contact met ons op.


Gratis vervangend vervoer

Tijdens het onderhoud of reparatie van uw BMW bieden we u kosteloos vervangend vervoer aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
Article Image 3
website_other_image_1633614383222156721.png

Maikel Janssen

BMW Specialist

ph-black.svg 076-5962323 whatsapp-black.svg 76-5962323
CONTACT

Ettenseweg 81
4891XT Rijsbergen

076-5962323
info@autobedrijfjanssen.com

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 – 17:30 uur
Woensdag: 08:00 – 17:30 uur
Donderdag: 08:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 13:00 uur
   

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website