Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Auto diagnose

Autobedrijf Janssen is een erkend autodiagnose-specialist. Gespecialiseerd in storingsdiagnose en reparatie van alle automerken. Wij beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur om te bepalen waardoor een storing wordt veroorzaakt. Onze monteurs weten daarna precies hoe de storing het beste verholpen kan worden.

Een moderne auto bestaat voor een groot deel aan elektronica. Dit maakt auto’s slimmer en bied veel mogelijkheden. Maar daarnaast maakt het de auto ook complexer en kan het vervelende storingen met zich meebrengen.

Om storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze computer leest de storing uit het geheugen van uw auto. Daarna is het de beurt aan onze diagnosespecialist om deze storing op te zoeken en te verhelpen.

Een aantal van onze monteurs zijn opgeleid tot diagnose specialist, zij beschikken over de juiste actuele kennis. Daarnaast werken we met de nieuwste apparatuur en hebben we toegang tot alle technische informatie van de verschillende automerken. We werken daarom helemaal op dealerniveau.

Neem vrijblijvend contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Rijsbergen om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2019 – Autobedrijf J. Janssen B.V.

Stuur ons een bericht