loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Gelukkig nieuwjaar!

2020 is voorbij gevlogen. Voor velen van ons een bewogen jaar dat we niet snel zullen vergeten. Ook voor ons was het een bijzonder en spannend jaar met veel veranderingen.

Content Image 98

2020 is voorbij gevlogen. Voor velen van ons een bewogen jaar dat we niet snel zullen vergeten. Ook voor ons was het een bijzonder en spannend jaar met veel veranderingen.

Begin 2020 zijn we gestart met een grote verbouwing. Een aantal grote deuren zijn vernieuwd, het hele kantoor, kantine, toiletten en receptie zijn verplaatst en vernieuwd. Daarnaast is onze werkplaats aangepakt, we zijn van 4 naar 6 werkplekken met hefbrug gegaan. Nieuwe Stertil Koni hefbruggen zijn geplaatst, de vloer is volledig vernieuwd en er zijn 3 haspelkabinetten geplaatst. In deze kabinetten hebben onze monteurs alles direct bij de hand, olie, water, koelvloeistof, perslucht, stroom en acculaders. Dit zorgt ervoor dat we efficiënter kunnen werken maar bovenal dat onze monteurs weer nét iets fijner kunnen werken.

In juni was het volgende aan de beurt, we zijn verhuisd en ons woonhuis heeft plaatsgemaakt voor een hele mooie uitbreiding van het parkeerterrein. Hierdoor hebben we veel extra buitenruimte gekregen wat het parkeerprobleem volledig heeft opgelost en bijdraagt aan de professionalisering van ons bedrijf.

Ondertussen zaten we natuurlijk midden in de Coronacrisis, dit heeft ons wel wat slapeloze nachten bezorgd en nog steeds. Blijven wij en ons personeel allemaal gezond? Wat gaat het doen? Mogen we aan het werk blijven en kunnen we de geplande veranderingen allemaal wel aan? Hebben we er wel goed aan gedaan al deze geplande veranderingen nu door te voeren?

Begin oktober hebben we onze diensten uit kunnen breiden met het wassen en poetsen van auto’s, bussen en campers. We hebben hiervoor op De Waterman (net om de hoek) een werkplaats ingericht en een vertrouwde poetser gevonden om hiermee aan de slag te gaan.

En nu, eind 2020 zitten we met zijn allen in een lockdown. Onze showroom moet dicht en er wordt bijna niets meer verkocht. Dat is onwerkelijk en balen, maar we zijn dankbaar dat onze werkplaats open mag blijven en we in elk geval aan het werk kunnen blijven.

We sluiten 2020 af met een goed gevoel, blij en vooral dankbaar. Kansen moet je pakken en dat hebben we gedaan in het afgelopen jaar. We hebben hopelijk nog een leven lang om keihard te werken voor ons bedrijf en dat doen we met veel plezier. Samen met ons fijne team. Trots op wat we hebben bereikt en met heel veel zin in de toekomst, we kijken vooruit en maken nieuwe plannen.

We willen iedereen die op wat voor manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan toch een fijn 2020 hartelijk bedanken. Onze vrienden, bekenden, leveranciers en vooral ons personeel en onze klanten, dankjewel!

We wensen jullie een fijne jaarwisseling en heel veel geluk gezondheid en goede zaken in 2021. Laten we er met zijn alleen een mooi jaar van maken!

Maikel en Ilse

Morgen Internet - Zorgeloos website