loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Interieur reinigen

Wilt u het interieur van uw auto laten reinigen? Of heeft u vlekken in de bekleding die u er niet uit krijgt? Maak een afspraak voor een interieur reiniging. Onze ervaren autopoetsers behandelen uw zorgvuldig en met passie. Na het behandelen en reinigen van uw interieur is de binnenzijde van uw auto weer in topconditie en voelt als nieuw. Met een schone auto geniet u meer van uw autorit.

Wat doen onze poetsers tijdens de interieur reiniging behandeling?
Als eerste worden de matten uit de auto gehaald en gereinigd met water en stoom. Daarna wordt het volledige interieur gestofzuigd, wordt het dashboard en de deurpanelen schoongemaakt. Vervolgens maken wij de ruiten goed schoon en vetvrij. Hierbij gebruiken we hoogwaarde schoonmaakmiddelen van Cartec, die uw auto gegarandeerd fris laten ruiken en desinfecteren. Afhankelijk van het materiaal van het interieur zullen we de bekeding shamponeren, hierbij wordt hoogwaardig reinigingsmiddel van Cartec op de bekleding aangebracht. Met een borstel wordt deze diep ingewassen, zo komt de diepste vervuiling los en met de waterstofzuiger wordt het vuil direct afgezogen. Daarna wordt de bekleding gestoomd. We zorgen ervoor dat alle vlekken uit de bekleding verwijderd worden.
Dit zorgt ervoor dat de stoelen, banken, deur- en hemelbekleding weer keurig schoon zijn.

Is uw auto voorzien van lederen bekleding? Deze wordt tijdens een interieur reiniging uiteraard ook schoongemaakt. Daarnaast heeft het leer voeding nodig om zacht en soepel te blijven, wilt u ook meteen het leer laten behandelen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.
 

Interieur reiniging van uw auto:

- Matten reinigen
- Stofzuigen
- Dashboard en deurpanelen reinigen
- Ramen wassen
- Bekleding shamponeren
- Bekleding stomen

Een interieur reininging kost €89,95, hierbij wordt het volledige interieur onder handen genomen.
We bieden deze interieur reiniging ook aan in combinatie met het wassen en poetsen van de buitenkant van uw auto. Deze pakketten vind u hier.
Wanneer het interieur extreem vuil is of hele diepe vlekken in de bekleding aanwezig zijn rekenen wij een extra vuil toeslag van €10,- deze wordt uiteraard vooraf besproken.

Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem gerust contact op ons kom gewoon eens kijken.

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website