loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Kleine verbouwing wordt grote verbouwing...

Een aantal weken geleden zijn we begonnen aan een interne verbouwing. Aan de buitenkant niet zichtbaar maar intern een hele grote verandering.
En zo’n verbouwing begint klein, we pakken het noodzakelijke aan, echter zodra de eerste plannen gemaakt zijn komt er stiekem toch best veel bij kijken. Onder het mom van “als we het nu tóch doen kunnen we het beter goed doen” wordt de werkplaats uitgebreid met 2 werkplekken met hefbruggen. Het gevolg daarvan is dat er een stukje showroom afgesnoept wordt, om zo ruimte voor het sanitair, kantine, kantoorplekken en balie te creëren.

man

Zo is zo’n 2 maanden geleden Bouwbedrijf Verhaeren-Lochten begonnen en inmiddels is de balie/entree zo goed als klaar en zal eind van de week de kantine en het sanitair ook in gebruik genomen worden. Ook is er ruimte gecreëerd in de werkplaats. Totaal worden er door Stokvis Equipment 4 nieuwe bruggen geplaatst, 2 stuks als vervanging voor de oude brug en 2 extra bruggen. Op dit moment is Hamer werkplaatstechniek bezig met de werkplaatsinrichting. Alle leidingen worden vervangen, er komen nieuwe olie tanks en er komen haspelkabinetten bij de bruggen. Zo zijn de monteurs gemakkelijk voorzien van 2 soorten olie, koelvloeistof, lucht, acculaders, stroom en water.

Als alle nieuwe inrichting is geplaatst zal eind volgende week de gehele werkplaatsvloer voorzien worden van een nieuwe coating. En we hopen dan in de eerste week van mei alles volledig operatief te hebben.

Helaas kunnen we door de huidige corona-situatie dit niet vieren met een heropening of open dag, echter houden jullie deze tegoed. En ben je ondertussen al nieuwsgierig naar de veranderingen? Loop gerust eens binnen, we laten het je met veel plezier zien!

Morgen Internet - Zorgeloos website