loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Peter 20 jaar in dienst

Feest! Onze monteur Peter is op 1 april 20 jaar bij ons in dienst. Een mooie mijlpaal, welke in deze tijd toch wel bijzonder is.

Content Image 2
In 2001 was Autobedrijf Janssen net verhuisd naar het huidige pand op de Ettenseweg in Rijsbergen. Jos Janssen stond toen al 30 jaar aan het roer van Autobedrijf Janssen en Peter kwam hem als monteur ondersteunen op de nieuwe locatie. Het bedrijf was toen een stuk kleiner qua omvang en daarom was Peter naast het sleutelen ook bezig met de inkomende telefoontjes en klanten. Peter heeft zo’n 6 jaar samen met Jos gewerkt toen in 2007 vrij onverwachts Jos ziek werd en al snel kwam te overlijden. Corry en Maikel hebben samen het bedrijf doorgezet en waren in deze tijd nergens zonder Peter. Hij stond altijd klaar en heeft Corry wegwijs gemaakt in het bedrijf en alles wat er bij komt kijken. Samen met Maikel en Corry is hij die eerste jaren doorgekomen, het waren zware jaren en het ging niet vanzelf maar Peter stond altijd klaar. De afgelopen jaren heeft Peter samen met het huidige team enorme groei en veranderingen doorgemaakt. En ook hier stond hij weer altijd klaar, we kunnen alleen maar respect hebben voor de manier waarop hij hier mee omgegaan is en zijn dus ook erg dankbaar dat we zijn 20-jarige jubileum nu mogen vieren.
Peter is de APK-specialist binnen ons bedrijf, een goede monteur met ontzettend veel ervaring. De afgelopen jaren heeft Peter zich verdiept in elektrische en hybride auto’s en hij is nu aangesteld als EV-verantwoordelijke.
 
Sportief, altijd in voor een praatje een tikkeltje eigenwijs en altijd vrolijk. Een échte Rijsbergenaar, actief in het verenigingsleven, bekend bij veel van onze klanten.
 
Peter, we willen je bedanken voor alles wat je betekend hebt voor ons bedrijf en hopelijk kunnen we nog vele jaren met veel plezier samen werken!
Morgen Internet - Zorgeloos website