loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uitbreiding autobedrijf en carwash

Na een hele lange tijd van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver, we gaan starten met de bouw van het nieuwe pand op het terrein naast ons autobedrijf. Hier realiseren we een uitbreiding van de werkplaats en een kwalitatief hoogwaardige carwash met wasstraat en wasboxen.

Carwash Janssen

Uitbreiding Autobedrijf Janssen:

In het nieuwe pand gaan we de huidige werkplaats uitbreiden met 4 extra werkplekken met hefbruggen. Deze werkplekken worden specifiek ingericht voor werken aan elektrische voertuigen, uitlijnen en ADAS-kalibratie, zodat we helemaal klaar zijn voor de toekomst. Met de komst van deze werkplekken kunnen we het werk efficiënter en prettiger maken voor onze monteurs.

Daarnaast gaan we een detail ruimte inrichten. Hier gaan we auto's volledig detailen, o.a. bestaande uit poetsen/polijsten en complete interieur reiniging. Hier komen 3 werkplekken waar we onze binnengekomen verkoop auto's showroomklaar kunnen maken.
 

Uitbreiding Carwash Janssen:

Daarnaast zullen we in het nieuwe pand een gloednieuwe bedrijfstak realiseren, namelijk Carwash Janssen. In het pand komt een kwalitatief hoogwaardige en krachtige rollover wasstraat waar u uw auto of bedrijfswagen kunt laten wassen. De inrijhoogte is maximaal 2.40 meter en de maximale inrijbreedte is 2.58 meter. We bieden hierbij diverse wasprogramma's en gaan voor het perfecte wasresultaat.

Daarnaast realiseren we 3 wasboxen waar u met de hand uw auto kunt wassen. Wasboxen voorzien van o.a. krachtige hogedruk, verwarmd water, perfecte powerfoam en vlekvrij naspoelen met osmose water.

Op het terrein kunt u ook uw auto volledig stofzuigen en worden diverse automaten geplaatst waar u poetsproducten en wat te drinken en een snack kunt kopen. Als laatste plaatsen we een grote cadeau automaat met een aanbod van leuke cadeaus en bloemen zodat u altijd gemakkelijk een kleinigheidje kunt scoren.

Morgen Internet - Zorgeloos website