loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wassen en poetsen bij Autobedrijf Janssen

We zijn enthousiast jullie te kunnen vertellen dat we een dienst toe mogen voegen aan onze dienstverlening. We zijn een full-service autobedrijf en zijn per 1 oktober gestart met het wassen en poetsen van auto’s en bussen.

Content Image 2

Dit is ontstaan vanuit een groeiende vraag bij een aantal van onze klanten, naar het netjes maken van zijn of haar auto. Daarnaast staan natuurlijk al onze auto’s in de showroom er tiptop bij, het poetsen van deze auto’s kunnen we nu ook in eigen huis.

Iedere auto zal naar verloop van tijd vuil worden, glans verliezen en misschien ook wat krasjes krijgen. Door uw auto professioneel te laten poetsen, polijsten en coaten zorgt u ervoor dat uw auto altijd in topconditie blijft. Per 1 oktober hebben wij ervaren poetser Lambert mogen verwelkomen in ons team, een bekend en vertrouwd gezicht. Hij heeft jarenlange ervaring en gaat secuur en netjes te werk. Lambert vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat uw auto er weer stralend bij staat! We werken uitsluitend met de professionele producten van Cartec, volledig siliconenvrij. Tijdens iedere was- of poetsbeurt hebben wij gratis vervangend vervoer voor u beschikbaar.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
We hebben een aantal poetspakketten samengesteld, meer informatie hierover vindt u op onze "Poetsen" pagina. U kunt bij ons terecht voor het wassen en stofzuigen van uw auto. Voor bijvoorbeeld en interieur reiniging, reinigen van de bekleding of speciale lederbehandelingen. De buitenkant van uw auto kunnen we voor u poetsen en/of polijsten, hierbij wordt altijd een waxlaag aangebracht. Ook als u de lak van uw auto extra bescherming wilt bieden kunt u bij ons terecht, we bieden diverse coating behandelingen aan, bijvoorbeeld een Wax Guard lakbescherming of keramische coating. Krijgt u doffe koplampen? Deze polijsten we graag voor u zodat ze weer fris zijn. Lichte krasjes op een plaatdeel krijgen we zo goed als weg door het polijsten hiervan. Ook het verwijderen van stickers en daarna polijsten met een karamelschijf doen we graag, na deze behandeling is er helemaal niks meer van de stickers te zien. Vraag gerust naar de mogelijkheden, bijna alles is mogelijk en we zijn ervan overtuigd dat we bijna alles weer schoon krijgen.

Gevestigd in Rijsbergen zijn wij dé specialist in de regio Breda, Zundert, Etten-Leur. Kom gerust eens langs of informeer naar de mogelijkheden.

Morgen Internet - Zorgeloos website