Werken bij Autobedrijf Janssen

26/09/2019

Autobedrijf Janssen zit in een fase van ontwikkeling en groei. Ontwikkeling is nodig in de steeds maar veranderende autobranche. De basis van Autobedrijf Janssen  en van daaruit gaan we verder. We maken samen een mooie groei door. Dat betekend ook ruimte voor nieuwe krachten. Daarom zijn we op zoek naar een 1e automonteur én een receptionist/service adviseur.

We groeien als bedrijf en als team, maar daarnaast vinden wij de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers ook erg belangrijk. Hier wordt dan ook volop in geïnvesteerd. Onze monteurs volgen allemaal een gepersonaliseerd technisch opleidingsplan. Dit is gestart met een instaptoets om het niveau van de monteur te bepalen. Van daaruit worden cursussen ingepland om op elk gebied de kennis bij te spijkeren. Elke monteur gaat minimaal 5 keer per jaar op cursus. Daarnaast plannen we zelf diverse praktijk avonden en overleg om samen nóg beter te worden.

Onze service adviseurs volgen een zelfde opleidingsplan, commercieel en service gericht. Ook in dit vakgebied is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen. Er valt altijd wat te leren!

Op onze vacature pagina treft je alle informatie over de beschikbare functies binnen ons bedrijf, interesse? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar overzicht