loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Het polijsten van uw auto

Kent u de veelvoorkomende krasjes en gebruikerssporen rondom een auto? Naar verloop van tijd ontkomen we er helaas niet aan. Maar er is wel een oplossing voor, als u uw auto eens helemaal opnieuw laat polijsten verdwijnen de oppervlakte krasjes en wordt de kleur en de glans diep uit de lak weer opgehaald. Deze behandeling is eigenlijk een vorm van lakcorrectie en kent een aantal stappen die zorgvuldig gevolgd worden. Eerst wassen wij uw auto krasvrij met de hand. Daarna gaan we uw auto “kleien”, hierbij wordt voorzichtig alle hars en teer die rondom op de lak zit verwijderd. Daarna gaan we de lak machinaal 3-staps polijsten, te beginnen met een wat grovere polijstpasta en pads en zo iedere stap steeds fijner. Hiermee kunnen alle ondiepe krasjes en oneffenheden makkelijk verwijderd worden. Voor het polijsten gebruiken we de Refinisch lijn van Cartec, kwalitatief hoogstaande producten.

We kunnen de buitenkant van uw auto een goede polijstbeurt geven, dit kan los, dus enkel voor de buitenkant van de auto, hiervoor bieden we het Polish pakket aan en deze kost €169,95 incl. BTW. Ook is het mogelijk per plaatdeel te polijsten, als u bijvoorbeeld wat krasjes heeft welke u graag bijgewerkt wilt hebben. En daarnaast bieden we een totaalpakket aan: het premium pakket. Deze kost €249,95 incl. BTW en hierbij wordt de buitenkant gewassen, gepoetst en gepolijst en ook het interieur gereinigd.
 

Premium poetspakket:

- Krasvrij wassen en drogen
- Wielkasten uitspuiten
- Velgen reinigen
- Auto volledig stofzuigen
- Binnen- en buitenkant ramen wassen
- Deurstijlen wassen
- Verwijderen van hars en teer op de lak
- Waxlaag aanbrengen
- Machinaal 3-staps polijsten
- Motorruimte reinigen
- Kunststof delen behandelen
- Binnenkant deuren reinigen
- Dashboard reinigen
- Middenconsole reinigen
- Shamponeren bekleding óf behandeling lederen bekleding

Als uw auto boven gemiddeld vervuild is kunnen we een extra toeslag in rekening brengen, deze wordt altijd vooraf met u besproken.

Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem gerust contact op ons kom gewoon eens kijken.

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website